Werkplaats

Autobedrijf De Sluis Werkplaats

Ons autobedrijf beschikt over een ruime werkplaats waar deskundige monteurs 7 dagen per week klaarstaan voor het onderhoud en reparatie van uw auto, caravan of camper, ongeacht het merk.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden: van een APK, tot onderhoud aan de airco of het wisselen van zomer-/winterbanden en uitlijnen. Er wordt in onze garage uitsluitend met kwaliteitsmaterialen gewerkt en ook voor wat betreft onderdelen gaan we altijd voor A-kwaliteit.

Wanneer een reparatie onverwacht duurder uitpakt, omdat we bijvoorbeeld een onderdeel moeten vervangen, nemen we altijd contact met u op voor overleg.

Werkplaats Afspraak

  Soort afspraak
  Datum

  Merk
  Model
  Brandstof
  Bouwjaar
  Kleur
  Motor/Cilinderinhoud

  Uw gegevens

  Naam
  Email
  Telefoonnummer

  Reparatie, APK of een grote beurt ?

  Autobedrijf De Sluis verricht alle mogelijke reparaties aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats tegen scherpe prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Tevens ontvangt u van ons een eerlijk advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Dit zijn niet alleen auto’s van een bepaald merk. Bij Autobedrijf De Sluis worden namelijk alle merken en typen personen- en bedrijfsauto’s onderhouden.

  Werkzaamheden

  Alle werkzaamheden worden in de eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid wordt bijna niets uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij ons zeer goed. Alle werkzaamheden worden vooraf met de klant besproken, zodat u niet voor (financiële) verassingen komt te staan. In onze moderne garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  Wilt u een afspraak maken ?

  Niet alleen voor de aanschaf en onderhoud van een auto, kunt u bij ons terecht, maar ook voor: import, financieren, inkoop en verzekeren..

  06-19331956