Garantie

De zekerheid van De Sluis Auto Garantie

De Sluis Auto’s is aangesloten bij garantieverzekeraar AutoTrust. Onze garanties kunnen voor 6,12 of 24 maanden worden afgesloten bij de verkoop van een voertuig of na onderhoud. Wij bieden garantie op voertuigen tot 12 jaar oud met maximaal 200.000 kilometer op de teller. In geval van schade kunt u bij ons of bij een ander RDW-erkend autobedrijf naar keuze terecht.

Wie een auto koopt, wil zekerheid. Dat heeft u bij De Sluis Auto’s! Zekerheid over de specificaties, de aanschafprijs en de service. Al onze occasions zijn rijklaar en compleet nagekeken op technische mankementen. Wij verkopen onze auto’s voor een messcherpe prijs.

Wie kiest voor nog meer zekerheid, kiest voor een occasion met een “Sluis Auto Garantie”. Wij leveren uw auto af met een uitgebreid garantiepakket! Voor de duidelijkheid: U bepaalt zelf of u daar gebruik van maakt. Dat hoeft dus niet, u kunt de auto ook voor de basisprijs meenemen.

  • Uw auto mag bij u in de buurt worden gerepareerd.

  • Reparaties die in het buitenland plaatsvinden worden ook vergoed.

  • Is de garantieduur te kort? Deze kan mogelijk verlengd worden.

Bekijk ook de Garantie-overzichtskaart zodat u exact weet welke onderdelen gedekt zijn per garantie. Of bekijk hier welke voertuigen zijn uitgesloten van onze Garantie.

Wilt u een afspraak maken ?

Niet alleen voor de aanschaf en onderhoud van een auto, kunt u bij ons terecht, maar ook voor: import, financieren, inkoop en verzekeren..

06-19331956